Modelet e paraqitjes së produkteve Beoka kanë veti intelektuale, duke i mbajtur klientët tanë larg çdo mosmarrëveshje biznesi në të gjithë.
Motor pa furça
(a) amplituda: 8 mm
(b) Forca e stallës: 150N
(c) Zhurma: ≤50 dB
USB Type-C
18650 Fuqia 3C Bateria e Litium-Jon e rimbushshme
≧ 3 orë (ingranazhet e ndryshme përcaktojnë kohën e punës)
0.68kg
193*136*61 mm
CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etj.
Relaksimi i thellë i muskujve - Arma e masazhit të goditjes së thellë Beoka mundësohet nga një motor pa furça 25W me çift të lartë që shkon deri në 3200 rpm. Ai arrin dhe masazhon më thellë në indin e muskujve me amplituda e tij 10 mm, duke ju siguruar një përvojë të fuqishme. Arma e masazhit është e lehtë për t’u përdorur dhe lehtëson lodhjen dhe dhimbjen e muskujve, rrit qarkullimin e gjakut dhe ndihmon në shërimin pas stërvitjeve intensive. Ideale për atletët, njerëzit që ushtrojnë ose njerëz me lëndime.
Kapaciteti i baterisë me gjatësi të gjatë 4000 mAh-Bateria e rimbushshme me cilësi të lartë përmirësohet në 4000 mAh, duke i dhënë kësaj armë masazhi një 2.5 herë jetë më të gjatë të baterisë sesa origjinali. Ajo siguron 2-5 orë kohë pune dhe kërkon vetëm 2-3 orë për të ngarkuar plotësisht. Koha e saktë e saj e punës varet nga frekuenca e dridhjeve dhe presioni i masazhit gjatë përdorimit.
Nivelet e shpejtësisë dhe 5 kokat e masazhit - vjen me 5 koka masazhesh të personalizuara të përdorura në grupe të ndryshme të muskujve, duke ju ndihmuar më së miri të përmbushni nevojat tuaja të ndryshme të relaksimit të muskujve. Pas një kohe të gjatë duke u ulur ose pas një stërvitje të fortë, arma e masazhit do të pushojë dhe rinovojë trupin tuaj, duke siguruar terapi fizike relaksuese.
Armë masazhi i qetë dhe i lëvizshëm - Arma jonë e masazhit të dorës ju siguron një masazh të qetë pasi zhurma e saj e punës është vetëm 45dB. Shtë e lehtë të mbash me modelin e saj të dorezës silikoni ergonomik. Madhësia e saj kompakte dhe rasti e bëjnë të lehtë për të bartur dhe përdorur në punë, palestër dhe çdo vend tjetër që shkoni.
Karikimi i tipit-C & 10 minuta mbrojtje automatike-Ju nuk keni më nevojë të shqetësoheni për karikimin kur udhëtoni. Ky masazh i muskujve pa tel mund të ngarkohet me një kabllo USB Type-C duke përdorur çdo përshtatës të rregullt të telefonit ose përshtatës 5V/2A në një prizë muri ose bankë me energji elektrike. Isshtë projektuar me një ambient automatik 10-minutësh për të parandaluar mbinxehjen dhe për të zgjatur jetën e motorit.
Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore. Kërkoni informacione, mostër dhe citim, na kontaktoni!