Flamur

produkt

Modelet e paraqitjes së produkteve Beoka kanë veti intelektuale, duke i mbajtur klientët tanë larg çdo mosmarrëveshje biznesi në të gjithë.

BEOKA MINI MINI MUSTOR MUSIKE TUP MISSAVE BURI BUXHETI Më i mirë 2024 Makina e masazhit të armëve të indeve të thella

Parathënie e shkurtër

Një armë masazhi është një pajisje lëvizshmërie që përdor një bashkim lëkundës në zonat fizike të synuara të trupit me pulsione të shpejta. Duke goditur me shpejtësi fibrat e muskujve me një valë të butë, ne jemi në gjendje të lehtësojmë nyjet e ngushta në zonë, të zvogëlojmë dhimbjen e muskujve, si dhe të përmirësojmë rrjedhën e gjakut.

Karakteristikat e produktit

• Motor

Motor pa furça

• Performancë

(a) amplituda: 10 mm
    (b) Forca e stallës: 21 kg
    (c) Zhurma: ≤ 55db

• Port për karikim

DC

• Lloji i baterisë

18650 Fuqia 3C Bateria e Litium-Jon e rimbushshme

• Koha e punës

≧ 3 orë (ingranazhet e ndryshme përcaktojnë kohën e punës)

• Peshë neto

1 kg

• Madhësia e produktit

244*153*68 mm

• Çertifikatë

CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etj.

Pro_28
  • Avantazhe
  • Shërbimi ODM/OEM
  • Fshat
Na kontaktoni

Armë masazhi T6 详情页 (1) Armë masazhi T6 详情页 (2) Armë masazhi T6 详情页 (3) Armë masazhi T6 详情页 (4) Armë masazhi T6 详情页 (5) Armë masazhi T6 详情页 (6) Armë masazhi T6 详情页 (7) Armë masazhi T6 详情页 (8) Armë masazhi T6 详情页 (9) Armë masazhi T6 详情页 (10) Armë masazhi T6 详情页 (11) Armë masazhi T6 详情页 (12)

Avantazhe

Photobank (2)

01

Avantazhe

Përfitimi 1

• Motor i ri pa furça
    • Ergonomik, i lehtë dhe i gjatë
    • Këtë e lehtë me çantën e palestrës për të shkuar kudo.

Motor i ri pa furça pa pëshpëritje - kështu që ju me të vërtetë mund të pushoni: burra dhe gra që përdorën armët e vjetra të zhurmshme të masazhit të goditjes thonë se beoka është një përvojë e re; Motori pa furçë pa avantazh ju jep deri në 3200 goditje në minutë që është 'pëshpëritje' e qetë (nën 55 dB), kështu që ju mund të shmangni zhurmën 'e stërvitjes së çekiçit' të zakonshme në armët e masazhit të muskujve të lirë dhe të shijoni një masazh më të qetë dhe relaksim më të thellë

Photobank (3)

02

Avantazhe

Përfitimi 2

• Motor i ri pa furça

Me 5 koka masazhesh dhe 5 nivele intensiteti; Nga masazhi i indeve të thella në shpinë, këmbët dhe krahët, deri tek opsionet më të buta për inde më delikate në qafë dhe kokë - gjeni vetëm kombinimin e duhur për të shijuar muskujt e rifreskuar dhe të rivendosur (pa seanca të kushtueshme të terapisë së masazhit)
Beoka Massager mund të hidhet në një çantë palestre për masazh të shpejtë të muskujve për të eleminuar ngurtësinë, dhimbjen ose spazma në lëvizje - perfekte për atletët që kanë nevojë

Photobank (4)

03

Avantazhe

Përfitimi 3

• Motor i ri pa furça

LiveSerGonomic Lightweight & Long Long Gjeti: Për dallim nga armët e mëdha masazhe

Pro_7

Na kontaktoni

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore. Kërkoni informacione, mostër dhe citim, na kontaktoni!

• facebook
  • twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

Ne duam të dëgjojmë nga ju